Categories HomeliPosted on

SHPIRTI I SË VËRTETËS DO T’JU UDHËZOJË TA NJIHNI TËRË TË VËRTETËN.

RRËSHAJËT (Mesha e ditës) - Viti B Vap 2, 1-11; Ps 104 (103); Gal 5, 16-25; Gjn 15, 26-27; 16, 12-15 «Sikurse gjilpëra e gramafonit ndjek ritmet më të imëta e të padukshme të diskut, ashtu edhe shpirti njerëzor duhet t’i bindet Shpirtit Shenjt» – thoshte Hans Urs von Balth...
Categories HomeliPosted on

RUAJI NË EMRIN TËND ATA QË TI M’I DHE, QË TË JENË NJË SIKURSE NE!

E DIELA VII E PASHKËS - Viti B Vap 1, 15-17. 20-26; Ps 103 (102); 1 Gjn 4, 11-16; Gjn 17, 11-19 Në shkollën fillore, në kapitullin e historisë që fliste për heroin tonë kombëtar Gjergj Kastriotin, Skënderbeun, tregohej se si ai një herë i mbodhi disa princa shqiptarë për t...