Categories FamulliaPosted on

HISTORIK I SHKURTË I KISHËS NË FAMULLINË E SHNA RROKUT NË RRANXA – BUSHAT

Palok Rrotani Po paraqesim ktu nji historik të kishës në famullinë e Shna Rrokut në Rranxa – Bushat, pa u zgjatë nder detaje. Si pështetje per kët qellim tonin, u bazuem në dy burime: në dokumentet qi na kanë ardhë deri në ditët e sodit e nder gojë të popullit.  &nb...
Categories HomeliPosted on

JEZUSI SHUMËZON BUKËT E PESHQIT DHE TËHIQET I VETËM NË MAL.

E DIELA XVII GJATË VITIT B 2 Mbr 4, 42-44; Ps 145 (144); Ef 4, 1-6; Gjn 6, 1-15 Në Ungjillin e sotëm, kemi dëgjuar të na shpallet mrekullia e shumëzimit të bukëve, mrekulli e cila patjetër ishte ndër më të bujshmet në të gjithë veprimtarinë publike të Jezusit. Kjo tregohe...